DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 0%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Aykut Kocaman’dan Fatih Terim’e gönderme!

Aykut Kocaman’dan Fatih Terim’e gönderme!

ABONE OL
12 Mayıs 2018 01:41
Aykut Kocaman’dan Fatih Terim’e gönderme!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Türkiye Kupası öncesi Aykut Kocaman ve Volkan Demirel basın toplantısında konuştu…

Fenerbahçe ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında yarın saat 20.30’da Diyarbakır’da oynanacak mücadele öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve takım kaptanı Volkan Demirel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası finalindeki Fenerbahçe-Teleset Mobilya Akhisarspor maçı öncesi basın toplantısında açıklamalar yapan Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluğun çok önemli olduğunu belirtti.

Akhisarspor’un Fenerbahçe’yi ligde 2 kez yendiğini hatırlatan Kocaman, “Kağıt üzerinde ne görünürse görünsün, Akhisar ile 12 maç oynamışız ve 6-5 gibi bir durum var. Lig şampiyonluğu kaçarsa, herhalde müsebbiblerinden biri de Akhisar olacak, iki defa bizi yenen tek takım oldular.” dedi.

Türkiye’deki tüm takımlar arasından sıyrılarak fibale geldiklerini belirten Fenerbahçe teknik direktörü, “Pek çoğunun yaptığı gibi duygularımı okuyarak değil de, içimden geldiği gibi ifade ediyorum. Hak ettiğimiz finali taçlandırmak istiyoruz, geçmiş geçmişte kaldı.” dedi.

Aykut Kocaman’dan Fatih Terim’e yanıt

Hafta içinde Fatih Terim’in yaptığı Ziraat Türkiye Kupası finalinin bir gün ertelenmesine yönelik fikstür eleştirisine cevap veren Aykut Kocaman, “Akhisar maçı, Volkan’ın da içinde bulunduğu olaylı Beşiktaş maçının sonrasında gelmişti. Bazı teknik direktörler 2-3 gün hesabı yapıyorlar, ben o zaman söylerken, niye konuşuyor bu böyle diye konuşulan günlerdi.” diye konuştu.

Volkan Demirel: Şampiyonluk şansımız sürüyor

Fenerbahçe’nin takım kaptanı Volkan Demirel ise şöyle konuştu: “Diyarbakırlı Fenerbahçeliler bizi sevgiyle, saygıyla ve dostça karşıladı, onlara teşekkür ederiz. Böyle ortamlara geldiğinizde değerli olduğunuzu anlıyorsunuz, bu bizim için büyük bir gurur. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Umuyorum ki Türkiye’nin kupasını Fenerbahçe olarak biz kaldırırız. Elimizden gelen performansı göstereceğiz. İnşallah yarın da güzel bir galibiyetle Diyarbakır’dan İstanbul’a kupayı götüreceğiz ve Fenerbahçelileri mutlu edeceğiz.”

“Rakibin kim olduğu önemli değil, bizim kendi oyunumuz önemli”

Akhisar’a karşı şanslarının tutmaması üzerine konuşan tecrübeli file bekçisi, “Bu bir final maçıdır, bu maçtan sonra kupa kaldıracaksınız. Sezon içinde oynadığınız maçlarda galibiyet yüzdesi değişebiliyor ama bunun yarınla bir alakası olacağını sanmıyorum. Onları tebrik ediyorum, onlarla mücade edeceğimiz için kendimizi iyi hazırladık. Nasıl oyunculara sahip olduklarını biliyoruz. Rakibin kim olduğu önemli değil, bizim kendi oyunumuz önemli, kendi yapacaklarımız önemli diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Volkan son olarak ligdeki yarış ile ilgili, “Ümit her zaman var. Yarınki kupa maçı çok önemli. Sonra kalan iki maçı da aynı şekilde oynayacağız. Hep biz son maçlarda üzülüyoruz, belki bu sefer tersi olur, biz seviniriz. Beklentimiz bu durumda, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleceğiz. Biz kupayı alıp, 2 maçımızı kazanıp duruma bakacağız” dedi ve sözlerini tamamladı.

Öte yandan basın toplantısının ardından sahaya inen Aykut Kocaman, zemini kontrol etti ve zemini yapan firmanın yetkililerinden bilgi aldı. Kocaman, zeminin futbol oynamaya oldukça müsait olduğunu belirtti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.