DOLAR 32,3237 0.21%
EURO 35,1211 -0.03%
ALTIN 2.298,460,94
BITCOIN 0%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Aşırı sıcaklara daha fazla dayanamadı

Aşırı sıcaklara daha fazla dayanamadı

ABONE OL
2 Ağustos 2017 00:18
Aşırı sıcaklara daha fazla dayanamadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ATP Dünya Turu’nun Antalya Open’da teklerde bugün oynanan yarı finalin ilk maçında Kıbrıslı oyuncu Marcos Baghdatis ile Japon oyuncu Yuichi Sugita karşı karşıya geldi.

Hissedilir sıcaklığın 50 dereceyi geçtiği zorlu karşılaşmada Yuichi Sugita ilk seti 6-3 sayı ile kazandı. İkinci sette ise üstün oynayan Marcos Baghdatis 6-7’lık sayı ile ikinci setin kazananı oldu. Üçüncü sette ise Yuichi Sugita tekrar üstünlüğünü ortaya koyarken rakibi Marcos Baghdatis’i zorladı.

AŞIRI SICAĞA DAYANAMADI

Üçüncü sette Yuichi Sugita 4-1 sayı ile maçı önde götürürken, rakibi Marcos Baghdatis aşırı sıcağa dayanamayıp baygınlık geçirdi. Sırtüstü sahaya yığılan Marcos Baghdatis ayağa kalkamadı ve hemen müdahale edildi. Saha görevlileri şemsiyeler ile gölge ederken içi buz dolu havlularla serinletilmeye çalışıldı.

Rakibi Yuichi Sugita da Baghdatis’in yanına gelerek üzüntüsünü dile getirerek, maçın böyle bitmesini istemediğini ve üzüldüğünü ifade etti. Gelen ambulans görevlilerinin de müdahale ettiği Baghdatis, kısa süre sonra ayağa kalkarak dinlemeye çekildi. 4-1 ile yarım kalan yarı finalin üçüncü setinin ardından Baghdatis sağlık sorunu nedeniyle çekilirken, Yuichi Sugita finale çıktı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.