DOLAR 32,6021 0.39%
EURO 34,8256 0.25%
ALTIN 2.491,480,30
BITCOIN 0%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Anadolu Efes maçının ardından

Anadolu Efes maçının ardından

ABONE OL
9 Ekim 2020 00:15
Anadolu Efes maçının ardından
0

BEĞENDİM

ABONE OL

THY Avrupa Ligi 2’nci hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko deplasmanda Anadolu Efes‘i 80-71 mağlup etti. İki takımın başantrenörleri maç sonu mücadeleyi değerlendirdi.

KOKOSKOV: İSTEKLİ VE YÜREKLİ OLMAK ÖNEMLİ

Fenerbahçe Beko’nun başantrenörü Igor Kokoskov, yeni  bir takım olduklarını belirtirken, “THY Avrupa Ligi’nin en iyi takımlarından biriyle oynayacak olmanın bilinciyle buraya geldik. Anadolu Efes’te çok fazla deneyimli oyuncu var. Başantrenörü aynı. Birbirleriyle nasıl oynaması gerektiğini biliyorlar. Maçta devamlılık çok önemliydi. Önemli bir galibiyet aldık. Ribauntlarda çok iyiydik. Bu bizim için çok önemli. Daha da iyi olmamız lazım. Çok özel bir çalışmamız yok. İstekli ve yürekli olmak önemli. Herkes bu konuda iyi olmalı” dedi.ATAMAN: SİMON VE MOERMAN HARİCİNDE ÇOK KÖTÜ OYNADIK

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, iyi başladıklarını ama sonunu getiremediklerini söyleyen Ataman, “İkinci çeyrekte maçı bıraktık. Rakip takım üst üste sayılar bularak seri yakaladı. Maçta üçüncü ve dördüncü periyotta ise garip bir basketbol oynandı. Çok kötü bir basketbol oynadık. Son çeyrekte maçı kazanma şansımız olduğu halde geri gelemedik. Bireysel performanslar açısından değerlendirecek olursam, Simon ve Moerman haricinde çok kötü oynadık. Larkin’in tedavisi sonuçlanmak üzere. 25 Ekim’de gelecek. 30 Ekim’de Olympiakos ile yapacağımız maçta oynatmayı planlıyoruz. Gelen haber bu şekilde” açıklamasında bulundu.

 

 

 

– İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Emre Doğan

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.