DOLAR 32,3800 0.16%
EURO 35,0244 -0.21%
ALTIN 2.331,540,52
BITCOIN 0%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Akıllanmadınız mı!

Akıllanmadınız mı!

ABONE OL
7 Nisan 2019 02:20
Akıllanmadınız mı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin kadro dışı bıraktığı ve kiralık sözleşmesinin bitmesini beklediği İslam Slimani’yi Leicester City de geri istemiyor. Cezayirli oyuncuya kapılarını açmaya hazır olan Olympiakos ise taraftarlarının yoğun eleştirisiyle karşılaştı. Yunan taraftarlar, sosyal medyadan transfer haberlerine tepki gösterdiler. Bir taraftar, “Fenerbahçe’nin kapının önüne koyduğu futbolcuları bu kulübün kapısından sokmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Slimani’de yaşanan sürecin bir benzeri Emenike’nin transferinde de yaşandı, hiç akıllanmadınız mı?” diyerek tepkisini gösterdi.

PORTEKİZ’E GİTMEK İSTİYOR
Kendisine kulüp arayan Cezayirli golcü ise kariyerinin en başarılı dönemini yaşadığı Sporting Lizbon formasını yeniden giymek istiyor. Portekiz ekibi de golcü futbolcuya sıcak ancak Slimani’nin yüksek maaşı yönetimi düşündürüyor. 30 yaşındaki santrfor, maaşında indirime gider ya da Leicester City ücretin bir kısmını ödemeyi kabul ederse transfer gerçekleşebilecek.

F.Bahçe’de 15 lig maçında sadece 1 gol atan Slimani, 2013-16 yılları arasında Sporting Lizbon forması giymiş, ikinci sezonunda 31 gol atmıştı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.